Otázky a odpovědi

Přihlášení účastníka

  • Kdo se na kemp může přihlásit?
    Na Fotbalový kemp Luďka Zelenky se mohou přihlásit dívky a chlapci ve věku 7-14 let, kteří jsou členem Sportovní akademie Luďka Zelenky (SALZ). Kemp je tedy otevřen pouze pro členy SALZ.
  • Jak mohu přihlásit své dítě na fotbalový kemp?
    Přihlášení účastníka je jednoduché a rychlé. Stačí vyplnit a odeslat online přihlašovací formulář, poté uhradit účastnický poplatek a Vaše dítě se stává plnohodnotným účastníkem.
  • Kde najdu online přihlašovací formulář?
    Online přihlašovací formulář naleznete na více místech. Jednou z možností je interaktivní tlačítko PŘIHLÁŠKA v menu, které najdete jak v hlavičce, tak i patičce webu. Další možností je interaktivní tlačítko pod nabízenými cenami.
  • Vyplnil jsem a odeslal online přihlašovací formulář. Je tím moje dítě plnohodnotně přihlášeno?
    Ne. Momentálně je Vaše dítě umístěno v čekací listině účastníků kempu. Pro plnohodnotné dokončení přihlášení je zapotřebí uhradit účastnický poplatek.
  • Jak mohu uhradit účastnický poplatek?
    Platbu účastnického poplatku lze provést pouze převodem na bankovní účet č. 3678653359/0800. Více informací o platbě naleznete v sekci Otázky - Platba.
  • Jaké dokumenty musím předat společně s dítětem?
    Při příjezdu je zapotřebí předat Lékařský posudek, Prohlášení rodičů o zdravotní způsobilosti dítěte a Kartičku zdravotní pojišťovny (popř. kopii). Dále je nutné při příjezdu podepsat List o předání a převzetí dítěte. V rámci změny legislativy je také nutné předat podepsané prohlášení GDPR.